Graag verwelkomen we ook U als Vriend!

Iedereen in de regio zou eigenlijk Vriend moeten worden, want het sfeerbepalende monument op het Driehuisplein moeten we natuurlijk behouden.

Vriend worden is zo geregeld. Bovendien wordt U Vriend van een ANBI*. Dat betekent, dat giften aan de stichting aftrekbaar zijn in uw aangifte voor de inkomstenbelasting.

Sinds 2012 is onze stichting een culturele ANBI, waarmee een nóg gunstiger aftrekmogelijkheid is ontstaan. Hierbij namelijk mogen particulieren 1,25 keer het bedrag van de jaarlijkse gift in aftrek brengen.

Ondernemingen – die onder de vennootschapsbelasting vallen – mogen zelfs 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken bij de aangifte vennootschapsbelasting.

Naast het goede gevoel, dat u bijdraagt om iets moois in stand te houden en de extra giftenaftrek, krijgt u korting op de toegangsprijs bij concerten en optredens in het monument, die (mede) worden georganiseerd door de stichting .

Vrienden ontvangen de fraai uitgevoerde brochure in de vorm van een vierluik met daarin een beschrijving van alle interessante onderdelen van het kerkgebouw.

Vriend worden is zo geregeld. Doe het vandaag.

AANMELDEN ALS VRIEND

* ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling, waarvoor aantrekkelijke belastingvoordelen gelden onder meer bij erven, schenken en giften.