U bent van harte welkom op

donderdag 15 januari 20.00 uur

Het bestuur van de stichting Vrienden van het monument Johannes de Doper maakt u graag opmerkzaam op een interessante presentatie over de schoonheid van het monumentale neogotische kerkgebouw en het kunsthistorisch waardevolle interieur.

Ons bestuurslid Peter Forsthövel presenteert die avond een aantrekkelijk verhaal gelardeerd met prachtige beelden op een groot scherm.

Aansluitend wordt een korte multimedia presentatie vertoond, die Henk Butink speciaal voor onze stichting heeft gemaakt.

Al met al een evenement dat u eigenlijk niet mag missen!

De aanleiding is de nieuwjaarsbijeenkomst van de Historische Vereniging De Proosdijlanden in het mooie monument. Hierbij zijn ook uitgenodigd alle donateurs, vrienden en sponsoren van de stichting Vrienden van het Monument.

Maar ook u wordt van harte uitgenodigd als meelevende inwoner van De Ronde Venen om kennis te nemen van de geschiedenis en boeiende details van het monument. Ook is het monument regelmatig de locatie voor concerten en uitvoeringen, hetgeen voor menig koorlid en muzikant dé aanleiding kan zijn om nu toch eens wat meer te weten te komen over deze bijzondere concertruimte met zijn unieke akoestiek.

De inloop is vanaf 19.30 uur en het optreden van Peter Forsthövel start om 20.00 uur, direct na het welkomstwoord door de voorzitter van de Historische Vereniging. Na afloop wensen wij elkaar een goed nieuwjaar, waarbij er alle tijd is voor een gezellig samenzijn onder het genot van een drankje.

We hopen u dan te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur van de vriendenstichting,

George Reurings, voorzitter

 

Uit de nieuwsbrief:

2014hv