MEEZING KERST CONCERT

voor Groot en Klein en alle Gezindte in Mijdrecht/Wilnis op de Adventzondag.

Op de 18e december 2016 om 16.30 uur, de zondag voor de Kerstdagen, zal er een heel bijzonder “Meezing Kerst Concert” plaatsvinden in het Monument St Johannes de Doper in Mijdrecht-Wilnis.

De bijzonderheid zit hem in de kans om veel van de bekendere Kerstliederen uit volle borst mee te zingen. Een voor dit concert speciaal samengesteld ensemble, bestaande uit koperblazers en saxofoons zal het gaan begeleiden samen met het mooie kerkorgel (bespeeld door M. Nap).

Soliste is de bekende gospelzangeres Sharon Kips, begeleid door Gilbert Thera op piano.

Zo gaat er een continu doorlopend muziekprogramma plaatsvinden, zonder onderbrekingen van gesproken woord. En gezien de hierboven genoemde muzikanten mag een veelkleurigheid van muzikale vormgeving en klank verwacht worden.

We starten met, en u zult niet anders verwacht hebben, het verbindende “Komt allen tezamen”.

En we sluiten af met, en ook dat zal u niet verrassen, het majestueuze “Ere zij God”, waarin iedereen meezingt en meespeelt. Wat daar tussendoor komt blijft nog even een verrassing, maar de aanwezigen zullen het zeker herkennen.

Het programma staat onder de artistieke leiding van dirigent Stefan van der Wilt.

De hoop en verwachting is dat er een grote opkomst zal zijn van jongere en oudere zangers en zangeressen bij dit Meezing Kerst Concert. Daarom is de toegangsprijs vastgesteld op het bedrag van slechts 5 euro per persoon, teneinde de drempel zo laag mogelijk te houden.

Een middag voor jong en oud die wij dan ook om u geheel mee te voeren in de sfeer van Kerstmis 2016 naast de zang en muziek na afloop nog graag de gelegenheid bieden tot het nuttigen van een warme winterse versnapering zoals een glas glühwein, een kop chocolademelk of een stukje van de kerststol.

2016meezingenAANKONDIGING

 

Uit De Groene Venen

Uit De Groene Venen

 


Uit de Nieuwe Meerbode 21 december 2016

2016nieuwemeerbode


Uit het Witte Weekblad 22 december 2016

2916witteweekblad


Uit De Groene Venen 23 december 2016

2016groenevenen